4,8 i score på Trustpilot
DU KAN ROLIGT BESTILLE ALLE VORES FODBOLDPAKKER - ALLE PAKKER INKLUDERET FORSIKRING MOD CORONA

VELKOMMEN TIL

Hamilton Academical

Find vores udvalgte Hamilton Academical pakker

Fodboldrejser til Hamilton Academical 

Vi har desværre ingen kampbilletter til Hamilton Academical's hjemmekampe, men i kan ta' med på en fodboldrejse på udebane i en af vores andre byer og følge holdet. Bemærk: der er altid tale om kampbilletter til hjemmebane-sektioner, så man skal forholde sig neutralt. Tilkendegiver man support til udeholdet kan man risikere at blive bortvist fra stadion.
Vi har nøje udvalgt få kampe til alle vores klubber, hvor vi mener at man som kunde får mest værdi for pengene. Der tilbydes altid 2 forskellige fodboldpakker til alle vores kampe; Standard pakken eller Premium pakken. Er prisen altafgørende, vælger du førstenævnte fodboldpakke, men søger du mere en gennemført fodboldoplevelse, så falder valget på sidstnævnte fodboldpakke.
Find vores fodboldpakker her
​Tryghed er nøgleordet i Fodboldpakker. Når du vælger at købe en fodboldpakke hos os er du naturligvis omfattet af dansk pakkerejselov og vores registrering i Rejsegarantifonden nr. 2525. Vi har tilmed valgt at tilføje en Tryghedspakke til alle vores fodboldpakker uden beregning, og som inkluderer følgende; forsikring mod Corona + forsikring mod kampforskydning.
Læs mere om de to forsikringer her

trustpilot

Vi har mere end 130 anmeldelser 
med scoren 4.8 ud af 5.0

REJSEGARANTIFONDEN

Registreret i Rejsegarantifonden
med medlemsnummer 2525

FORSIKRING​ER

Forsikring mod Corona & kamp-
forskydning inkluderet i alle pakker

KOMPLETTE PAKKER

Færdige, komplette og nøje 
udvalgte fodboldpakkerejser
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram