Logo of Blackburn

Fodboldrejser til Blackburn

Ta' med på en fodboldrejse til Blackburn Rovers F.C. i byen Blackburn & omegn. Stadionet Ewood Park har plads til 31.367 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen Blackburn & omegn har med cirka 150.000 indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.

Stadion

Ewood Park

Nuværende turnering

Fodboldrejser til Blackburn – Blackburn Rovers F.C.

Blackburn Rovers er en engelsk traditionsklub med en stolt historie hjemmehørende i byen Blackburn beliggende nord for storbyen Manchester. Klubben spiller sine hjemmekampe på Ewood Park, et stadion med plads til 31.367 tilskuere. Blackburns største rivaler er Burnley og kampene mellem de to rivaler er kendt som ”East Lancashire Derby”. Du kan let kombinere din fodboldrejse til Blackburn med besøg i Manchester eller et besøg i den populære kystby Blackpool. Er du mere til natur så er der ikke langt til naturområdet Bowland Forest reserve lidt nord for byen.

Stolte traditioner og store fodboldoplevelser

Med et indbyggertal på lige under 120.000 er der ikke meget der taler for at byen skulle være hjemsted for en fodboldklub med en stolt historie og en stor portion pokaler i skabet. Blackburn Rovers er dog undtagelsen for klubben med den markante rose i logoet har både engelske mesterskaber, europæisk deltagelse og FA Cup triumfer at kigge tilbage på. Klubbens seneste mesterskab ligger tilbage i 1995, men klubben har sidenhen også budt på fodboldoplevelser i både Champions League og den daværende UEFA Cup. Klubbens gode resultater i den hjemlige liga betød også at klubbens fans blev forkælet med muligheden for at tage på fodboldrejser til kontinentet gennem flere år.

Selvom den europæiske deltagelse ikke skaffede klubben de helt store resultater, var det stort for en klub af den størrelse at have deltaget i Europa syv gange over en periode på 12 år mellem midt 90’erne og slut 00’erne. Sidenhen etablerede klubben sig som et stabilt spillende midterhold i den bedste liga, men i første halvdel af 10’erne var det slut og klubben rykkede ud. Nedrykningen betød flere ændringer på holdet, men en sen fyring af en knapt så populær manager betød at klubben måtte finde sig i endnu en nedrykning, denne gang til League One, meget langt fra tidligere storhed.

Fremtiden og fodboldrejser til Blackburn

Efter turen i League One har klubben kæmpet for at etablere sig i The Championship og genopbygge det fundament der skal skubbe dem tilbage mod 90’ernes utrolige præstationer. Du kan være med når Blackburn Rovers tager i mod på Ewood Park og følge hvordan klubben tackler den skillevej mellem top og bund som klubben står overfor.

Registreret i rejsegarantifonden Nummer: 3350
Registreret i rejsegarantifonden Nummer: 3350