Logo of Millwall

Fodboldrejser til Millwall

Ta' med på en fodboldrejse til Millwall FC i byen London & omegn. Stadionet The Den har blot plads til 20.146 tilskuere. Klubben ligger i den 2. bedste engelske række kaldet Championship. Byen London & omegn har med cirka 9 mio. indbyggere en masse spændende seværdigheder, attraktioner og steder at opleve.

Stadion

The Den

Nuværende turnering

Fodboldrejser til Millwall – Millwall F.C.

Millwall hører hjemme i den sydøstlige del af London, nær området Greenwich som årligt tiltrækker tusinder af besøgende. Klubben blev grundlagt 1885 og spillede indtil 1910 i Millwall området (Isle of Dogs) nord for Themsen, men siden har klubben spillet i Bermondsey, syd for Themsen. På trods af flytningen beholdt klubben ”Millwall” navnet og derfor skal man være opmærksom på at klubben faktisk ikke hører til området Millwall. Millwall F.C. spiller sine hjemmekampe på The Den, et stadion med plads til 20.146 tilskuere. Når du tager på rejse til den sydøstlige del af London, har du alle Londons muligheder lige uden for døren med teatre, koncerter, aktiviteter og natteliv der sprænger alle rammer. Der er med andre ord mere end fodbold på programmet når du besøger den engelske hovedstad.

Millwall og den intense stemning

Selvom klubben fra Sydlondon ikke har gjort sig bemærket på højeste niveau siden en kort periode fra 1988 til 1990 har det ikke skortet på historier om Millwall og deres meget fanatiske tilhængere. Nogle elsker klubben for den unikke atmosfære der er til klubbens hjemmekampe i The Championship, mens andre hellere ville være dem foruden. Hvordan man ønsker sine fodboldoplevelser, er forskelligt, men intens stemning og højtråbende fans er næsten med garanti en del af oplevelsen i Millwall, specielt til et South London Derby. 

Klubben har gennem hovedparten af sin historie spillet flest sæsoner i League One og The Championship, hvor den med tiden har samlet en god portion rivaler sammen. South London Derby er navnet på kampene hvor Millwall krydser klinger med enten Crystal Palace, Charlton Athletic eller Wimbledon. Kampene er utroligt intense og sommetider kan der være mere hårdt spil end egentlige fodboldoplevelser, men hvis du drages af stemning, er et South London Derby en ideel plan på fodboldrejser til hovedstaden.

Præstationsgraf eller hjertekardiogram?

Millwall er i London kendt som lidt af en elevatorklub, for siden klubben i midten af 60’erne rykkede hele vejen fra League Two til The Championship er gode præstationer afløst af mindre gode. Disse præstationer har tilsammen skabt noget der ligner et hjertekardiogram med massive op og nedture. Ved indgangen til 20’erne er disse store udsving i præstationerne dog blevet mindre og mindre. Samtidig sker det på et tidspunkt hvor klubben ligger stabilt i The Championship. Derfor er der måske et håb for at Millwall igen er at finde i Premier League indenfor en overskuelig årrække.

Fodboldrejser til Millwall F.C er et møde med en lokal bydel, en klub med en lang historie i de lavere rækker og en dedikation der er svær at matche. Skal du være med når klubben fortsætter med at minimere forskellen på de gode og de mindre gode perioder og samtidig jagter drømmen om endnu en tur i verdens bedste fodboldliga? Kontakt os hvis du har spørgsmål omkring fodboldrejser til Millwall og Sydlondon.

Registreret i rejsegarantifonden Nummer: 3350
Registreret i rejsegarantifonden Nummer: 3350