Real Madrid vs Shakhtar Donetsk

UDREJSE

tir. 04. okt.
Real Madrid vs Shakhtar Donetsk Fodboldrejser
ons. 05. okt. 21.00

HJEMREJSE

tor. 06. okt.

2 overnatninger
Kr. 9.333,-/cirka pris pr. person
  • direkte fly (tur/retur) - inkl. håndbagage fly
  • 2/3/4-stjernet hotel (uden morgenmad) hotel
  • entré-/kampbilletter (officielle billetter) billet
Sammensæt din pakke

Inkluderede Tjenester

  • direkte fly (tur/retur) - inkl. håndbagage direkte fly (tur/retur) - inkl. håndbagage
  • 2/3/4-stjernet hotel (uden morgenmad) 2/3/4-stjernet hotel (uden morgenmad)
  • entré-/kampbilletter (officielle billetter) entré-/kampbilletter (officielle billetter)


Vi anbefaler kraftigt at kunden tegner (eller allerede har tegnet) en privat afbestillings- og/eller rejseforsikring i forbindelse med rejsen for at være bedst muligt dækket ind. Vi kan anbefale vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring, der har nogle af de bedste dækninger på disse forsikringer, men der er naturligvis også andre muligheder i markedet. Ønsker i at høre mere om Goudas forsikringer kommer dette senere i bestillingsprocessen.

📆 - vi har forudbestemt en given rejseperiode (udrejse- og hjemrejsedag), som aldrig kan forkortes, men altid kan forlænges. Rejseperioden kan ikke forkortes, da tidspunktet for arrangementet/kampen ikke er endeligt fastlagt og kan rykkes pga. TV-kampe eller påvirkning fra andre turneringsprogrammer. I kan enten vælge den forudbestemte rejseperiode eller ændre (og forlænge) denne, når i trykker på den gule knap "fortsæt til bestilling/sammensæt din pakke".

🛫 - i har ofte fly inkluderet i vores sportspakker og i skal vælge hvilke tidspunkter på dagen, lufthavne og flyselskaber der passer bedst til jeres behov og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i de billigste afgange, men i kan selv vælge at ændre/opgradere (mod merpris) eller trække flyet helt ud af pakken. Der er kun håndbagage inkluderet i flybilletten og tilkøb af kuffert mm (mod merpris), foretager i selv online når i har modtaget rejsedokumentet. I kan se diverse håndbagagemål, når i skal vælge flybilletter senere i bestillingsprocessen.

🏣 - i har ofte hotel inkluderet i vores sportspakker og i tildeles et 2-, 3- eller 4-stjernet hotel (uden morgenmad). Vi tager altid udgangspunkt i det billigste hotel, men i kan selv vælge at ændre/opgradere (mod merpris) eller trække hotellet helt ud af pakken. Der er ikke inkluderet morgenmad under hotelopholdet, men i kan altid selv købe morgenmad, når i checker ind på hotellet til cirka kr. 75-125 pr. person pr. måltid. Vi har ingen fordelspriser på morgenmaden, så vi anbefaler kraftigt kunden blot at betale for det første morgenmåltid (og ikke hele opholdet), for at vurdere pris og kvalitet.

🎫 - i har altid officielle entré-/kampbilletter til arrangementet/kampen inkluderet i vores sportspakker. Der er til tider også mulighed for her at ændre/opgradere entré-/kampbilletterne (mod merpris). Billetterne leveres enten som E-tickets (på mail) eller Mobile tickets (på Smartphone) på mail senest dagen før kampen kl. 22:00. Fælles for begge leveringsmåder er at de kan fremvises på jeres Smartphone, men vi anbefaler kraftigt at printe jeres billetter ud, hvis der er tale om E-tickets. Vi har få billettyper, som skal afhentes på stadion-billet-kontoret på kampdagen, men se leveringsmåde, når i skal vælge entré/kampbilletter senere i bestillingsprocessen.

OBS: er i nervøse for at arrangementet/kampen rykkes til et tidspunkt udenfor jeres rejseperiode (det hænder desværre oftere og oftere, selvom vi tager de bedste forbehold i form af den forudbestemte rejseperiode) eller det utænkelige sker at den aflyses? Så bare rolig. I kan tegne vores 'Garanti mod kampforskydning og -aflysning' til kr. 250 pr. person, og træder denne i kraft, tilpasser vi hele rejsen omkostningsfrit, så i kan opleve arrangementet/kampen.

Begivenhedsoplysninger

Estadio Santiago Bernabéu

Avenida de Concha Espina 1, Chamartín, Avenida de Concha Espina 1, Chamartín